sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Metsänkeijun mekko

Kokeilin Juju - erilainen lastenvaatekirjasta Löytämääni mekkokaavaa, koska siihen oli käytetty ohuita puuvillakankaita. Niitä multa meinaan kyllä löytyy, muttei oikein käyttökohteita. Olen minä niistä verhoja tehnyt ja joskus pienen takinkin, mutta ei ne oikein silti ole tuntunut kaapista hupenevan. En oikein tiedä kuka niitä ohuita puuvilloja tuonne kaappiin ostelee. Ja vielä kappa-kaupalla. Siis täysiä pakkoja, ohuita puuvilla-kankaita. Sen täytyy olla joku aivan järjetön kangas-hamsteri! Mutta onneksi siis löysin jonkun kaavan johon hukata edes melkein metrin verran kahta erilaista kangasta.

Kaava oli simppeli ja kaikin puolin nopea toteuttaa. Erityisesti kaula-aukko, joka on pääsääntöisesti mulla sellainen ongelma-kohta, oli suunniteltu näppärän helposti ommeltavaksi.

Mutta ei tuo kyllä taida meillä tulla käyttöön. Malli on meille  tosi leveä ja hihat ovat jo nyt naftit vaikka mielestäni tein niistä kyllä pitkät. Mutta tulipahan tehtyä ja jos vaikka tuolle joku käyttäjä jostain löytyisi. Ja tosiaan sain pari metriä kangasta hukattua :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti