lauantai 5. tammikuuta 2013

Nopea saapastuunaus, eli miten merkkaat päiväkotisaappaat

Tämä on nyt vanha vinkki, mutta toimiva edelleen. Ei sitä ehkä talvella huomaa, mutta kun kevät taas tulee ja lumet sulaa, niin jopa on taas päiväkodin eteinen täynnä identtisiä saappaita. Ja suurella todennäköiseyydellä joissain niistä saappaista on samalla kohtaa liki samanlainen nimikin kuin oman lapsesi saappaissa. Ja mitäs sitten. Kotona olisi "paremmat" saappaat, ei marketin halvimmat. Mutta kun niillä paremmilla saappailla on tapana "hävitä", vaikka niissä olisi nimi kissankokoisilla kirjaimilla. Juuri siksi, että ovat oikeasti paremmat, miljuuna kertaa mukavammat saappaat kuin tuommoiset painavat ja kömpelöt. Mutta ei sitä ole varaa ostaa semmoisia lapselle kovinkaan montaa kertaa vuodessa, joten on tyydyttävä siihen mitä on.
Mutta sitten, miten erottaa omat sieltä punaisten saappaiden rivistöstä? Ja sitten äidillä välähtää. Kuka on kieltänyt piirtämästä kenkiin? Oma äiti varmaan joskus, mutta ehkä mummi ei pistäisi tämmöistä piirustusta enää pahakseen. Eli ei kun tussi käteen ja tuunaamaan. Kymmenessä minuutissa tämmöisillä huonommillakin piirustustaidoilla saa saappaat erottumaan niin, ettei pitäisi sekaannuksia tulla.
Ta daa!

3 kommenttia:

  1. Ai ai, nyt pistit pahan! Hmm...
    Mites olis korjauslakka? Tai valkoinen kynsilakka? Eikös sillä sais tehtyä vaikka pilkkuja niihin saappaisiin. Se olis nopeata. Ja sellainen joka siis osaa piirtää ja maalata voisi sillä lakkapullon siveltimellä tietty tehdä mitä tahansa, mutta siis mun taidolla tekisin ehkä niitä pilkkuja...

    VastaaPoista
  2. Hei joo!!!
    Mä taidan lähteä elämäni ekaa kertaa kynsilakkakaupoille.. :) Tai sit kysyn jostain ryhmästä, jos jollain ois ylimäärästä / vaikka vähän vanhempaakin, ei varmaan tässä projektissa haittaa, kuhan ei ole kuivunutta... :)

    VastaaPoista