torstai 20. joulukuuta 2012

Joululahjoja pienille

Olen tässä tuskaillut, ettei oikein kovasti voi bloggailla joululahjoja, kun muuten lahjansaajat näkevät lahjansa jo etukäteen. Mutta muutamia sentään voin tässä jo hieman paljastella. Ensin pienen tytön mekko/tunika. Vaaleanpunaista joustofroteeta pöllö-applikaatiolla. En ole tuohon oikein tyytyväinen, helmasta piti tulla hulmuavampi ja kaula-aukon kanssa tappelin taas perinteisesti vaikka miten kauan. Mutta ei tämän näyttöön tarvitsisi tulla, toivottavasti tulisi kuitenkin käyttöön.


Sitten tämmöinen nopea paketti : pipo ja tuubikauluri. Molemman nopeita tehdä, paitsi että kaulurihuivin ylä- ja alakäänteet tein käsin, joten siinä olis ehkä voinut käyttää konevoimaa ja tehdä vielä nopeammin, mutta kun en jaksanut vaihtaa koneeseen lankoja niin... Tuo tuubikauluri on siitä näppärä, että sitä voi pitää myös vaikka piponakin. Tai minä nyt haluaa. Ja tuo ihana autokangas on sellainen josta tekisi joskus mieli tehdä itsellekin jotain! Miltäköhän siinä näyttäisin?


Ja sitten jälleen tuolla kopio vaatteesta -kaavalla tehdyt housut. Mielestäni kuvasin ne valmiinakin, mutten sitten tainnut. Mutta saa tästä ehkä käsityksen kuitenkin. Kankaaksi sain mahtavaa sydänauto-velouria ja siihen sitten ruskeat resorit, niin pehmoiset ja suositut housut ovat valmiit. Jos olisin vähän aiemmin ollut liikkeellä olisin varmaan tehnyt jotain taskuja ja muita koristuksia tai sellaisia, mutta nyt tuli vain housut. Onneksi kangas on jo itsessään koristeellinen ja hyvä!


Ja tämä viimeinen pöllö-paita on jo jatkanut matkaansa meiltä. Siinä on pinkki selkäosa, turkoosit hihat ja valkoinen etuosa turkooseilla kanttauksilla ja sitten tuo "pieni" pöllö siinä edessä. Tuo pöllö on sillä tavalla hankala tapaus, että vaikka tämäkin yksilö muodostui tuon näköiseksi ihan vain siksi, että satuin löytämään kangasläjästäni siiviksi sopivan kuviollisen kankaan, niin enkös sitten törmännyt aivan tuon näköiseen pöllöön nettikaupassa, jossa siivet oli tarkoituksella leikattu juuri tuollaiseksi ja itsekin sanoisin että on ihan suora kopio, ellen tietäisi että tuollaisen pöllön muodostuminen oli täysin sattumankauppaa. Hankalaa. Tuli itselle tylsä olo kun en missään nimessä haluaisi ihan suoria kopioita tehdä. Mutten kuitenkaan lähtenyt tuota pöllö sitten purkamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti